De jury ontving in 2017 weer leuke, mooie, superschattige en originele foto’s die iets zeggen over ‘Rolde hijst de vlag’ en ‘De Roldermarkt Verbindt’. Maar….. er kan er maar één de beste zijn. En dat is dit jaar de foto van de buurt Koles. Van harte gefeliciteerd, de slagroomtaart komt naar jullie toe.

De jury heeft voor deze foto gekozen omdat de foto origineel en vrolijk is en zichtbaar leeft. De foto heeft ook betrekking op het thema van de Roldermarkt feestweek.

De andere inzendingen waren ook geweldig! En omdat de jury niet kon kiezen, krijgen de inzenders van onderstaande foto’s – in willekeurige volgorde – ook een lekkernij van de OVVR, gebakken door Echte Bakker Pots. Gefeliciteerd allemaal!

Bovenstaande foto is van de familie Emmens. Het hijsen van de vlag – mooi groot aan de vlaggenmast – is goed uitgebeeld. Mooi dat deze traditie van vader op zoons gaat.

Geweldig, deze foto van Domien! Gemaakt door de familie Zandbergen: “Vanaf nu voor altijd verbonden aan de Roldermarkt”. Wij hopen van harte dat Domien een leuke eerste Roldermarkt heeft beleefd.

Nog zo’n boefje: Ruben! Want: échte superhelden komen uit Rolde! Ontzettend leuk verbeeld en wat een Superman is die Ruben. Nu al!

Rolde hijst de vlag én het thema ‘De Roldermarkt Verbindt’ zijn op deze bijzonder leuke manier verbeeld, door Meike, Alyssa en Daphne. Goed gedaan meiden!

En dan ‘last’ maar zeker ‘not least’ is deze prachtige foto van de Rolder vlaggen aan de voorgeven van enkele woningen aan de Volmachtenlaan. Gemaakt door Henk Bahlmann!