Bij slecht weer zal de vrijmarkt aanstaande zaterdag zich verplaatsen naar de Boerhoorn!

De weersvoorspellingen lijken niet geweldig voor komende zaterdag, hierdoor heeft de commissie Koningsdag van de OVVR besloten om bij slecht weer uit te wijken naar de Boerhoorn aan de Zuides 6A . Om te voorkomen dat de vrijmarkt dit jaar wederom afgelast zou moeten worden door weersomstandigheden is er voor dit alternatief gekozen om zodoende de vrijmarkt te kunnen garanderen. Op vrijdag 26 April maakt de commissie een keuze voor de definitieve locatie en zal dit via website en facebook-pagina van de OVVR bekend maken.

De planning blijft ongewijzigd ongeacht de locatie:

Na de feestelijke paasdagen in Rolde is het aankomende zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur weer feest met een een gezellige vrijmarkt op de Grote Brink in Rolde.
Iedereen, jong en oud, die een kleedje wil uitspreiden is vanaf 09:00 uur harte welkom om hun waren uit te stallen, waarbij aanmelden vooraf niet nodig is.
Om 10:00 uur zal zangeres Martijje de opening verzorgen waarna DJ Gerrit de dag zal opluisteren met muziek vanaf het centrale trailerpodium.
Tegelijkertijd met de vrijmarkt is er ook een boekenmarkt met Stichting Behoud Rolderkerk en het Huus van de Taol.
Er zijn verschillende activiteiten waar de kinderen aan deel kunnen nemen, waarbij het springkussen en een stoelendans niet zal ontbreken.
Ook biedt Rijvereniging “de Markeruiters” de mogelijkheid om een ritje per paard/pony te maken.
De commissieleden Koningsdag van de OVVR zullen deze dag verzorgen en de koffietent bemannen, waar koffie, thee, ranja en lekkere koeken verkrijgbaar zullen zijn.
Ouders en kinderen zijn welkom om vanaf 9 uur hun waren uit te stallen, waarbij aanmelden vooraf niet nodig is. Ook de molen van Rolde is deze dag geopend en kan bezocht worden.

Wilt u als commerciële partij (kostenloos) deelnemen aan de vlooienmarkt/vrijmarkt, dan zou de organisatie graag vooraf een berichtje willen ontvangen op
emailadres: secretaris@ovvr.nl

We hopen dat het weer een beetje mee werkt zaterdag.